Vind jij het ook moeilijk om in deze donkere dagen genoeg buiten te komen? Wij ook! Daarom organiseert Welzijnsschakel Bocholt twee gratis avondwandelingen. Iedereen is welkom!

Op donderdag 26 november 2020 vertrekt de wandeling van ca 3.6 km stipt om 19u00 aan Parking Sporthal, Steenakkerstraat 29, 3950 Kaulille. De ‘bijna’ verkeersvrije avondwandeling loopt hoofdzakelijk over brede paden, langs velden en af en toe door een klein stukje bos. De wandeling is moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Op donderdag 10 december 2020 vertrekt de wandeling van ca 4,26 km stipt om 19u00 aan de fietsbrug in Bocholt. Een leuke wandeling in gehucht Veldhoven richting oude Weg, de Hoekstraat vervolgen, om dan ergens binnendoor langs een veldweg te stappen richting veldhovenstraat om dan via de Kanaalsdijk en terug via het jaagpad tot aan de fietsbrug. Deze wandeling is moeilijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Beide wandelingen komen terug aan op het vertrekpunt, waar je na de tocht een GRATIS tas soep kan drinken. Best stevige wandelschoenen, een zaklamp en een fluohesje voorzien, want de paden zijn niet altijd verlicht!

Heb je een drukke en stressvolle dag gehad? Dan is het heel fijn om ’s avonds nog even je gedachten te ordenen of juist afleiding te zoeken. In de avonduren is het meestal wat rustiger met verkeer dan overdag. Hierdoor kan je meer genieten van de rust en van de natuur om je heen. Na een avondwandeling kom je ontspannen thuis. De frisse avondlucht heeft ook een positief effect op je nachtrust.

Wandel je mee?

Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier

Welke maatregelen nemen we tijdens de knutselactiviteit tegen het coronavirus?

Wij hanteren de nodige veiligheidsmaatregelen zoals voldoende afstand tussen iedereen en er zal voldoende gel voorzien worden. Breng uw eigen mondmasker mee en draag het bij elk contact binnen de anderhalve meter. Als u alleen bent met uw eigen ‘bubbel’, dan kan u het mondmasker afzetten. Wij respecteren de nodige veiligheidregels en nemen de nodige maatregelen die op dat moment geldig zijn.
Mensen die ziek zijn, of die 7 dagen voor de activiteit symptomen van COVID-19 vertoonden, zijn niet  toegelaten. Ook als er in de naaste omgeving (partner, gezin) ziekte of ziektesymptomen zijn geweest wordt deelname aan de activiteit verboden.
Je kan de maatregelen na lezen op onze website: welzijnsschakelpoutrel.be
Wie vragen heeft in verband met de veiligheid kan terecht bij:

Voorzitster
Ingrid Waelburgs
GSM: 0485 08 16 80
E-mail: info@welzijnsschakelpoutrel.be

Voorzitter
Jos Cillen
GSM: 0475329036
E-mail: jos_cillen@hotmail.com

Bericht delen via: