Goedgemutste Breicampagne

Creatievelingen gezocht!

Goedgemutste Breicampagne 2021

Creatievelingen gezocht om mutsjes te breien (haken) voor de ‘Goedgemutste Breicampagne’ van Welzijnszorg en Innocent Belgium.

Misschien ken je ze wel, de smoothies van Innocent?

Ook voor 2021 organiseert Innocent Drinks ‘De Goedgemutste Breicampagne’, mutsjes breien voor het goede doel. Elke smoothie krijgt dan een mutsje, en per verkochte smoothie die een mutsje draagt, gaat er 20cent naar een goed doel.

Iedereen die wil, kan helpen. De actie loopt nog tot oktober 2021. Welzijnszorg en Innocent Belgium organiseren deze actie om een belangrijk maatschappelijk probleem, namelijk armoede, in de kijker te zetten. Vanaf december 2021 kan jij de smoothies met wollen mutsje kopen in de supermarkt.

Wil je dolgraag meehelpen, en een mutsje breien, maar ben je nog op zoek naar een leuk patroon? Op de website van de Goedgemutste Breicampagne vind je verschillende leuke patroontjes.

Wil je dolgraag een mutsje breien, maar kan je nog niet breien? De Goedgemutste Breicampagne legt je uit hoe je heel gemakkelijk kan starten. Meer info vind je op https://www.degoedgemutstebreicampagne.be/

Ben jij enthousiast geraakt en wil je graag meedoen? Tof! Brei één of meer mutsjes en lever ze tegen oktober 2021 in. Je mag je gebreide mutsjes binnenbrengen bij Arlette.

We kijken al uit naar jullie creaties!

Bericht delen via: