Omdat iedereen uniek is

Omdat iedereen uniek is

omdat iedereen uniek isOp maandag 2 maart heeft onze eerste knutselactiviteit plaats gevonden. En naar ons gevoel denk ik dat we mogen zeggen dat het een geslaagde activiteit was. Het ging er gezellig en gemoedelijk aan toe.

We maken iets wat je kan bewaren en elk jaar kunt van genieten. Deze keer konden de deelnemers kiezen uit o.a. het decoreren van eieren met garen of servetten,  rondom eieren haken,  het maken van eierwarmers. Nadat iedereen zijn keuze had gemaakt, gingen ze  met hun eigen creativiteit hiermee aan de slag. En de resultaten mogen er zijn, omdat iedereen uniek is.

Alle deelnemers hebben aangegeven dat ze er de volgende keer graag bij willen zijn. En daar gaan we voor. Bij Poutrel is iedereen welkom om zich te amuseren, te ontdekken, te experimenteren, te vertellen, elkaar te helpen, grenzen te verleggen, …. Hier mag iedereen zich creatief uitleven met allerlei materialen: soms werken we rond een thema, maar er is ook steeds ruimte om op je eigen manier aan de slag te gaan. Ook als je geen knutselaar bent ben je van harte welkom. Wil jij er de volgende keer graag bij zijn of wil je graag eens komen kijken? De volgende knutselactiviteit zal plaats vinden in de Bib in Bocholt. Inschrijven kan hier.

Omdat iedereen uniek is

Bericht delen via: