Hoe deelnemen

  • Je kan je inschrijven via onderstaand formulier.
  • Na de inschrijving kan je het nodige materiaal afhalen bij Arlette/Lydie thuis. Je betaalt hier ook je deelname en de eventuele waarborg voor extra materiaal.
  • Deelnemen kost € 1.50
  • Na jouw betaling ontvang je van ons een link voor de Praatbox. Je kan de link enkel gebruiken op dinsdag 1 december. We beginnen die dag stipt om 9u. Je kan je aanmelden vanaf 8.50u.

Geen angst mocht het niet goed lukken. We helpen je er wel doorheen. Wil je graag op voorhand een keertje testen en eens een kijkje nemen hoe Praatbox werkt, geven dan een seintje, dan proberen we het even samen. 

Het is geen vergadering, absolute stilte is echt niet nodig, dus je hoeft je familieleden niet weg te sturen. Je mag zelfs ‘zachtjes’ jouw eigen radio opzetten. We leggen je uit en we doen je voor hoe je aan de slag kan. Als je vragen hebt kan je die onmiddellijk stellen. Eigenlijk hetzelfde zoals in de Bib, maar nu ieder vanaf zijn eigen tafel. Het moet vooral gezellig zijn met een lekker tasje koffie en tussendoor wat kletsen. Doe je mee?

Groetjes
Arlette en Lydie

Wil je er graag bij zijn? Haast je want de plaatsen zijn beperkt.

Wil je graag knutselen bij ons? Dat kan! Vul het het formulier in en ga snel je materiaal halen!

    Ik heb de privacyverklaring gelezen en ga hiermee akkoord.

    Voor akkoord:

    Bericht delen via: