Yes! We mogen weer!

Screenshot_2

Eindelijk mochten we jullie weer verwelkomen!!  Na onzekere maanden mochten ook wij uiteindelijk terug opstarten. We hebben er weken en zelfs maanden op moeten wachten, maar we kunnen, en we mogen vooral, terug knutselen. Wat keken we ernaar uit om jullie weer te mogen ontvangen. Het was niet zoals voorheen maar samen maakten we er het beste van! Wij waren er alvast helemaal klaar voor! We namen natuurlijk alle hygiënemaatregelen in acht. Het werd anders maar het enthousiasme van ons team was erg groot…  Nadat iedereen zijn keuze had gemaakt, gingen ze met hun eigen creativiteit hiermee aan de slag. En ook deze keer mogen de resultaten er weer zijn. 

 

We kregen ook een bezoekje van Jos en Vicky. En om het helemaal compleet te maken trakteerde Heidi ons met zelfgemaakte gebakjes.

Het deed allemaal erg veel deugd en motiveert ons nog harder om er weer helemaal voor jullie te zijn!!!  

Het doet ons hopen naar meer… Zien we elkaar snel weer??? 

Groetjes 

Arlette en Lydie

Iedere eerste dinsdag van de maand

Tijd om samen te knutselen en er iets een gezellig van te maken. Voor iedereen, jong en oud. Heb je zin om mee te doen? Kom dan van 9.00 u tot 12.00 u naar de bibliotheek, Dorpsstraat 2 in Bocholt.

KOSTPRIJS: € 1/persoon

Wij hanteren de nodige veiligheidsmaatregelen zoals voldoende afstand tussen iedereen en er zal voldoende gel voorzien worden. Breng uw eigen mondmasker mee en draag het bij elk contact binnen de anderhalve meter.

Bericht delen via: